Vorige | Volgende
Verkocht

Peizerweg 0 ong GRONINGEN

Deze woning is verkocht

Makelaar voor dit object

Omschrijving

BOX 58 Deze garagebox, opslagruimte en stallingsruimte ligt perfect dichtbij het centrum van Groningen en de uitvalswegen. Deze hoekbox nummer 58 is goed onderhouden heeft een afmeting van bruto 10 meter diep , 3,2 meter breed en 3,7 meter hoog dus ca 30m² en ca 110m³. De ingang is via een elektrische overhead deur van breed 2,6 meter en hoog 3,2 meter. De boxx heeft zijn eigen elektra en water,...

Kenmerken

Soort
Garagebox
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2005

Omschrijving

BOX 58


Deze garagebox, opslagruimte en stallingsruimte ligt perfect dichtbij het centrum van Groningen en de uitvalswegen.
Deze hoekbox nummer 58 is goed onderhouden heeft een afmeting van bruto 10 meter diep , 3,2 meter breed en 3,7 meter hoog dus ca 30m² en ca 110m³.
De ingang is via een elektrische overhead deur van breed 2,6 meter en hoog 3,2 meter.
De boxx heeft zijn eigen elektra en water, centraal op het terrein is een toiletgebouw welke toegankelijk is voor de boxx gebruikers/eigenaren.
Het gehele terrein is omhekt en de centrale toegang kent een elektrisch te bedienen toegangshek welke overdag 'open staat' maar 's-Nachts alleen toegang biedt aan eigenaren/gebruikers.
Er is een goed werkende vereniging van eigenaren, met een gezonde reserve positie. De maandelijkse bijdrage aan deze vereniging is € 20,= per maand. Uiteraard is gebruik van elektra en water voor eigen rekening via een eigen meter af te rekenen met de V.v.e. Dit is de meest voordelige manier, omdat u bijna geen last hebt van zgn 'vast recht bedragen'.
De box is degelijk gebouwd met een gevlinderde schone vloer.
Ideaal voor opslag, stalling camper, oldtimer, ZZP-er (dienstverlener), marktkoopman enz enz. let op het zijn zgn 'lichte opslagunits' met een beperkte vloer en wand capaciteit.
De box is van basis verlichting binnen en buitenverlichting voorzien evenals een uitstortspoelbak met koud water. Verwarming kan via het elektrisch systeem. Brandblusser en wandcontactdozen aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Energie

Foto's

Kaart Peizerweg 0 ong GRONINGEN

naar Peizerweg 0 ong GRONINGEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand